Tuesday, January 22, 2013

OPI Live and Let Die

Arvatkaapa kuka täyttää tänään pyöreitä vuosia? No aika moni ihminen maailmassa varmaankin, mutta minä olen yksi heistä. Kuunnellaan sen kunniaksi ihan legendaarinen biisi. :D


Joo, takana on luja putki rilluvuosien. :D Tuntuu jotenkin hieman karmaisevalta olla nyt sen 30. Sillä tarkoitan, että viimeinen 10 vuotta on mennyt siivillä ja mitä olen ymmärtänyt, niin tästä eteenpäin aika tuntuu menevän vieläkin nopeammin. Lisäksi tarkoitan sitä, että joskus just parikymppisenä ajatteli, että 30-vuotias on sitten aikuinen. Kolmekymppinen ei ole vanha, mutta se on kuitenkin parhaat päivänsä nähnyt. No miltä minusta tuntuu? Vaikea sanoa, kun tätä kirjoittaessa olen vielä 29-vuotias. Ha-ha-haa! Jos nyt hieman vakavoiduttaisiin, koska olenhan käytännössä jo 30. Olenko minä parhaat päiväni nähnyt? No en ole!!! En uskonut aikoinaan sitä todeksi, että elämä oikeasti vasta alkaa mitä vanhemmaksi tulee. Pidin sitä nuorempana vain vanhojen ihmisten löpinäksi. Mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä varmempi alkaa olemaan ja sitä rennommin suhtautuu elämään. Kaikki ei ole niin haudan vakavaa ja sitä löytää enemmän ja enemmän kaikkialta elämäniloa. Mielenkiinnolla odotan mitä sitä tulee ajateltua elämästä sitten 20 ja 30 vuoden kuluttua.  Silloin nauran varmasti sille 30-vuotiaalle Minnalle, joka ei vielä oikeasti tiennyt mistään mitään. Tällä hetkellä hymyilen sille 15-vuotiaalle Minnalle ja sille 20-vuotiaalle Minnalle, joka luuli tietävänsä jo kaikesta kaiken. Nyt 30-vuotias Minna jo tietää, että ei tiedä vielä mistään mitään. Eli niin paljon minä olen tässä oppinut, eli olen oppinut 30 vuoden aikana, että en vielä tiedä mistään mitään. :D

Olen ollut kova järjestämään juhlia ja bileitä, mutta tämän hetkisen perhetilanteen vuoksi joudun skippaamaan omat 3-kybäsbileet, mutta niitä juhlitaan sitten kesällä. ;) Tällä hetkellä ei oikein voi ja viitsi, kun vauvamme on vasta (tänään) 4 viikkoa vanha. Tänään illalla minä kippistän lasin viiniä itseni kunniaksi ja syön perheeni kanssa hieman parempaa ruokaa. Olen ollut keväästä asti tipattomasti, joten minulla ei ole tipatonta tammikuuta. En enää edes muista miltä viini maistuu...

Mutta nyt sitten siihen päivän postaukseen. Sain ystävältäni joululahjaksi OPIn Skyfall kokoelman kynsilakan, jonka nyt vilautan teille.


Skyfall kokoelma on James Bond salainenagentti 007 teemalla toteutettu kynsilakkakokoelma. Kokoelman kaikki kynsilakat on nimetty James Bond elokuvien mukaan. Tämä minun kynsilakkani on nimeltään Live and Let Die. Roger Moore näytteli ensimmäisen Bond roolinsa ko. elokuvassa. Elokuvassa esiintyy voodoota ja tarot-korteilla ennustamista. Rakastan Bond-elokuvia vieläkin! Erityisesti vanhat ovat mieleeni. Sean Connery on minun suosikki Bond, mutta Roger Moore on myös omassa lipevyydessään hyvin mielenkiintoinen James Bond. Vuodesta toiseen jaksan aina vaan katsella Bondeja telkkarista, sillä ne ovat viihdyttäviä, vaikka olenkin ne nähnyt jo lukuisia kertoja.


Live and Let Die on äärimmäisen vaikea kuvailla ja kuvata. Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa on kuvattu luonnonvalossa ilman salamavaloa. Live and Let Die on sinertävä vihreä tai vihertävä sininen, jossa on kultainen shimmer.


Tämä kuva on otettu meikkaus/lakkaushuoneeni valossa salamavalolla. OPIn laatu on taas hyvä tässä kynsilakassa. Lakka on helposti levittyvä ja kuivuu nopeasti. Minulla on kuvissa kaksi kerrosta lakkaa. Laadukkaiden kynsilakkojen tapaan lakkauksen kiilto on upea, vaikka päällä ei olekaan päällyslakkaa. Hyvin hienostunut tummanpuhuva kynsilakka tämä Live and Let Die. Tummien kynsilakkojen ystäville suosittelen. Itse pidän tummista kynsilakoista, joten tämä on oikein minun mieleeni. Kiitos rakas ystäväni joululahjasta! <3

Minulla soi päässäni tätä kirjoittaessa biisi... arvaatteko mikä se biisi voisi olla? No Live and Let Die tietenkin! Päässä soiva versio on Guns 'N Rosesin versio, vaikka alkuperäinen elokuvan tunnusbiisi Live and Let Die on Paul McCartneyn. Tiedättehän te nuoremmat mistä bändistä puhun ja kuka on Paul McCartney? Tiedättehän?

OPIlta on ilmestynyt myös James Bond 007 Skyfall Magnetic -kokoelma, joka sisältää magneettilakkoja. Itse tosiaan tilasin muutaman China Glazen magneettilakan silloin vuosi sitten, mutta niistä ei tullut minun lemppareitani. En osaa käyttää niitä! :( Aina sain vain suttuiset ja huonosti kohdistetut kuvioinnit aikaiseksi. Joten tyydyn vain ihailemaan niitä toisten bloggaajien kynsillä. ;)

Olettekos te muut James Bondin fanittajia? Kuka on paras James Bond?

18 comments:

 1. Paljon onnea rakas ystäväni tätäkin kautta ♥
  Juhlitaan sitten kesällä kunnolla, enkös mä aikasemmin sanonut, että ei tää yli 30-kymppisen elämä niin kamalaa ole ;) Mä en sitä ikäkriisiä ole saanut vieläkään, enkä kyllä aio sitä huolia myöhemminkään :D
  Hyvä, että lakka on mieluinen, se todellakin näytti sun lakalta ;)

  ReplyDelete
 2. Mari: Kiitos! <3

  Juhlitaan sitten kesällä. ;) Mullahan oli se ikäkriisi silloin 24-vuotiaana. ;) Siksi nyt 3-kybäsenä en enää kriiseile. :D

  ReplyDelete
 3. Live And Let Die on kyl yks parhaimpia Bond-piisejä koskaan. Ja toimii molempina versioina. Chris Cornellin You Know My Name tulee kovana kakkosena.

  Hei, sä oot tehnyt elämässä jo jotain merkittävää, esim. kaks lasta. Mä kirjotin ylioppilaaks ja pääsin sisään kouluun, sen jälkeen ei oo paljon tullut saavutuksia. :D Ehkä ennen kolmeekymppiä vielä valmistuis. Hyvällä säkällä ja säälillä. Jos ois ees avoliitossa kolmeenkymppiin mennessä.

  ReplyDelete
 4. Sonia: Mä tykkään tosi paljon myös Madonnan Die Another Daysta. Vaikka muuten Madonnan musa alkaa nykyää olemaan hieman niin ja näin.

  Joo, olen aika paljon "saavuttanut" ennen kun täytin 30. Mutta minä en ole koskaan kokenut sitä mitä sitä taas koet ennen kun täytät 30. ;) Minä en ole ylioppilas ja minä en ole viettänyt opiskelijaelämää. En koskaan koe nuoren opiskelijaelämän hullutuksia ja biletyksiä. Itse elin kolmekymppisen elämää kakskymppisenä, vain lapset puuttuivat vielä silloin. ;) Toki siihen aikaan tuli juhlittua ystävien kanssa useammin, kuin nykyään. :D

  Ei muuten mene kauaa, kun sullakin on kolmekymppiset. ;) Itse aloin varttumaan Millaa sinun ikäisenä ja minusta tuntuu, että siitä ei ole kauaa! No ei siitä kyllä olekaan. Hieman alta viisi vuotta.

  Johis: Kiitos! :)

  ReplyDelete
 5. Onnea onnea!

  Ps. totta, tuon rajapyykin jälkeen vuosi tuntuu kuukaudelta....

  ReplyDelete
 6. Onnea!Sulla on paljon saavutettua ja koetua,rintaa rottingille vaan.Mä kun ajattelen kaiken lisäksi sun täyttävän "vasta 30 vee" =)

  Ja Bond maistuu mulle,jokaisella esittäjällään ollut omanlaisensa agentti.Kaikki menee ja kelpaa.

  Paras Bomnd-tunnari mun korviin on Tina Turnerin "Goldeneye".

  ReplyDelete
 7. Sissi: Paljon kiitoksia! :)

  Sitä tosiaan pahoin pelkäsinkin. Kohta mun lapset lähtee jo pesästään. :(

  TylyMuija: Kiitos! Luonnollisestikin ajattelet, että "vasta". Niin minäkin ajattelen kaikista, jotka voivottelee täyttävänsä jo 20 tai 25. :D

  Joo, kaikki James Bondit kelpaa. :) Goldeneye on kyllä kanssa aika jees.

  ReplyDelete
 8. Blondi- bondi on paras! ;D

  ja onnittelut!! ^^

  ReplyDelete
 9. Onnea Onnea..perästä tullaan ja rytinällä. Mihin nää vuodet oikeen katoaa..tuntuu, että joka Vuosi joutuu synttäreitään juhlimaan vaikka ennen ne oli VAIN kerran vuodessa :D, u know what i mean??

  ReplyDelete
 10. HANI: Oli muuten aluksi outoa, että oli blondi Bondi. :D Kiitos onnitteluista.

  mehtäemäntä: Kiitos, kiitos! :) Vuodet vierii vauhdikkaasti. Tiedän todellakin mitä tarkoitat. ;D

  ReplyDelete
 11. Kyllä se Daniel Craig on silti se paras Bond vaikka vanhemmatkin on hyviä(; Itse omistan saman lakan mini versiona, mutta ei ole ollut intoa kokeilla sitä.. Ehkä seuraavaksi..

  Ja paljon paljon onnea!(:

  ReplyDelete
 12. Paljon onnea!

  Lapsena katselin niitä Roger Mooren tähdittämiä leffoja, joten ihan nostalgiasyistä hän on paras! Tykkäsin tosin todella paljon myös Skyfallista, siinä oli juuri sopivasti niitä vanhoja kliseitä tähän päivään tuotuna.

  ReplyDelete
 13. Onnea! Ja mä kyl tiiän molemmat, Guns 'N Rosesin ja Paul McCartneyn ;)

  ReplyDelete
 14. Paljon onnea! Tee Bond tyttö -inspiroitunut meikki joskus meille! :)

  ReplyDelete
 15. Paljon onnea Minna! :) Upea lakka. En kyllä osaa valita parasta Bondia.

  ReplyDelete
 16. mmeri: Itse jouduin hieman "sulattelemaan" Daniel Craigia Bondina, kun olin lapsesta asti tottunut tummaan Bondiin. Tosin olihan Roger Moore hieman punatukkainen.

  Kiitos onnitteluista. :)

  hellin: Kiitos! :)

  Minä en ole vielä nähnyt Skyfallia. :( Kyllä sen vielä katson. ;)

  Dark Pearl: Kiitos! :)
  Hyvä, hyvä, että ovat tuttuja. ;) Guns 'N Roses oli jokus kovinkin kuunneltu bändi silloin ysärillä. :D

  MaaLilla: Kiitoksia! :) Huih, kiitos toiveesta. Yritän tehdä, jos en ehdi unohtaa toivettasi siihen mennässä, kun inspiraatio iskee meikkaamaan jotain tuollaista. :)

  Satu: Kiitos! Jokainen on omalla tavallaan hyvä Bond. Joku vaan siinä Conneryssä on niin charmikasta, että diggaan häntä vanhempanakin miehenä. :)

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)