Wednesday, December 19, 2012

Tylsä, mutta turvallinen Naked -meikki

Toinen meikkipostaus lyhyen ajan sisään! Wuhuu! Olen hieman petrannut. :D En tosiaan ole aikoihin kikkailut meikkien kanssa tai tehnyt mitään näyttävää, kuten en nytkään. Ihan perussettiä on tälläkin kertaa.


Olin viime lauantaina menossa katsomaan Kotkan teatterin musikaalia Cabaret. JOO'O! Pääsin vihdoin katsomaan yleisön silmin ko. musikaalin. Olin tosiaan 89 näytöstä Cabaretin maskeeraaja, joten en koskaan ollut nähnyt musikaalia kokonaan, kaikissa vaatteissa, kaikissa maskeissa ja kaiken musiikin ja valaistuksen kera, jonka on nähnyt jo tuhannet muut yleisössä olleet. Kun lasketaan kaikki aikaisemmat näytökset, valmistavat harjoitukset, että myös taukojen jälkeen lämmittävät harjoitukset, niin olen tehnyt Cabaret musikaalin maskit ja vaihdot about 100 kertaa!!! Huikea määrä! Luonnollisesti osaan paljon vuorosanoja ja biisien sanoja ulkoa, mutta voi taivas miten ihanaa oli nähdä nyt kuinka rakkaat työkaverit veti upean näytöksen. :)

Cabaret näytöksiä on enää vain yksi jäljellä! Joulun jälkeen 29.12. on viimeinen mahdollisuus nähdä Kotkan ravintola Kairossa kaupunginteatterin esittämä Cabaret. Eihän sitä ikinä tiedä, vaikka musikaali vielä joskus uudelleen lämmitettäisiin. Näytöksiä musikaalille tulee yhteensä 91, joista itse olin mukana 89. Kaksi viimeistä näytöstä on tuurannut eräs Heidi.


Meikki minulla oli ihan perusmeikki ja simppeli. Ei liian huomiota herättä tai räikeä. Naked on paletti jolla on helppo tehdä tälläisiä meikkauksia. :)
Halusin meikistäni lämpöisen, pehmeän ja neutraalin. Rajauksissa pidin särmäni ja tein niistä kuitenkin skarpit.
Poskipunana kevyesti Maybellinen FIT ME -poskipunaa sävyssä Light Peach
Huulikiilto on uusi, jonka esittelen myöhemmin, kun kerron kokemukseni monen vuoden jälkeen Yves Rocherista. ;) Eli kiilto on YR:n, jota mielenkiinnolla tässä testailen. Viha-rakkaussuhteeni ko. merkin kanssa alkoi jo lapsena 80-luvulla, joten on mielenkiintoista kohdata vuosien eron jälkeen uudestaan. ;D


Luomiväreinä olen käyttänyt Urban Decay Naked -palettia. Sisänurkassa ja kulmaluulla Virgin. Liikkuvanluomen sisäosassa vaaleanpunertava Sin. Ulkonurkassa ja luomivaossa Toasted. Tummuutta ja syvyyttä varjostuksiin antamassa Hustle ja Creep.


Skarppi rajaus MeMeMen mustalla rajaustussilla. Alaluomen sisärajaus Grimasin mustalla kajal-kynällä.


Eli hyvin tylsä meikkipostaukseen tämä meikki, mutta normielämässä käytännöllinen ja toimiva.

Naked on kyllä sellainen paletti, että se on vain ajaton. Joskus ko. paletin unohtaa kuukausiksi ja sitten tauon jälkeen, kun muistaa tämän kivan "kaverin", niin onkin taas ihan innoissaan käyttämässä sitä. Toisaalta olisin halunnut myös Naked 2 -paletin, mutta päätin passata. En oikeasti tarvitse ko. palettia, mutta kivahan se olisi. Jos nyt jollakin on turhana pyörimässä Naked 2 -paletti, niin sitä voi tarjota sopuhintaan minulle. ;)

Sitten yhdestä jutusta, joka koskee Glitz & Glamia. Moni tämän jo tietääkin ja minun ei ollut tarkoitus mainita tästä mitään, mutta olen saanut jonkun verran viestejä, että olenko ollut tietoinen, niin ajattelin nyt kirjoittaa tästä. ;)

Cision on listannut Suomen Top 10 -meikki- ja kynsiblogit. Glitz & Glam on heidän medianäkyvyys, linkitys ja vuorovaikutuslaskelmien mukaan 4. sijalla. :) Wuhuu!
Puhun paljon, että minun pieni blogini jne. Kun tässä aletaan miettimään, niin ei Glitz & Glam enää niin pieni ja mitätön ole näkyvyydeltään, sillä 4. sija tälläisellä listauksella ja alkuvuodesta oli se Trendi -lehden ja Aussien Best Beauty Blog 2012 -ehdokkuus. Lisäksi lukuisten firmojen nettisivujen ja Facebook -sivujen linkitykset Glitz & Glamiin.

Unohtamatta tietenkään juuri TEITÄ, jotka olette linkittäneet omista blogeista, postauksista ja muista sosiaalisen median sivuilta blogiini. Teitä ihanaisia minä eniten kiittelen, koska te teette kaiken hakematta taloudellista hyötyä itsellenne. Olette siis kaikkein vilpittömin ryhmä. :) Teidän ahkera kommentoiminen minulle on tärkeää. Rakastan olla vuorovaikutuksessa kanssanne. Olette minulle hyvin tärkeitä, sillä rehellisesti sanottuna ilman teitä ei olisi Glitz & Glamiakaan. En minä olisi ilman ihania lukijoita jaksanut kauaa blogia ylläpitää, sillä siihen tarvitaan teitä. Joten yksin on tässä turha ottaa kunniaa mistään, sillä mitään ei olisi ilman teitä. Yritän järjestää arvontoja suht usein ja sillä tavoin antaa teille kiitosta, kun olette uskollisia lukijoitani. :)

Eli suuret kiitokset teille ihanaisille lukijoilleni! <3

Loppuun vielä kerron, että paha yskäni alkaa viihdoin helpottamaan sen verran, että pystyn nukkumaan muutaman tunnin pätkiä. Eilen minulla pinkeän masun ja yskän vuoksi taisi repsahtaa jotain vasemmalta puolelta ylävatsaa. Yskiessä kipu on todella jäätävä. Ilmeisesti lihakset ja kudokset eivät enää pystyneet venymään ja joustamaan äkkinäisesti enempää yskän vuoksi, joten jotain riksrakspoks kävi. :( Onneksi tässä pikkuhiljaa yskä hellittää ja samalla kivut kyljissä ja ylävatsassa. On tässä hieman koettelemusta lisää. :D

Päiviä tässä lasketaan jouluaattoon ja siihen, että koska vauva syntyisi. :) Elämme edelleen jänniä aikoja.

8 comments:

 1. Yyyh..tiedän tasan tuon "rikspokskräksin" yskimisen tuloksena vauvamahassa ja sen ympäristössä.Mulla oli vanhempaa poikaa oottaessa karmea köhä,siinä määrin tappoyskä että neuvolatäti pisti tohtorin antamaan lääkityksen koska pelkäsivät jopa synnytyksen voivan käynnistyä.Se yskä oli siis paha =(
  Toivottavasti nyt olosi helpottaa ja saat kerättyä voimia jäppisen puskemiseen maailmaan =)
  Niin ja onnea 4:stä sijasta <3,ens vuonna ykköseksi eikös juu =)

  ReplyDelete
 2. TylyMuija: Mä taas hieman toivoin, että yskä saisi jotain edistystä aikaan synnyttämisen suhteen, mutta ei. Tosin toivoin, että vasta ensi vuoden puolella olisi h-hetki, mutta tässä alkaa olla aikas kypsä olo jo. ;D

  On ollut hieman pelko, että jos synnytys käynnistyis nyt, niin mulla ei voimat riittäis puskemiseen. :O

  Kiitokset onnitteluista. :)

  ReplyDelete
 3. Ihana meikki, ihan mun mieleen :) Ja mun naku2 ei ainakaan oo muuttamassa sun luokse ;) Arvaa vaan tekiskö mieli tilata myös se uusin pieni yksilö... yritän hillitä itseni!!
  Yritä pysyä vielä hetki kotona ainakin, että kerkeän tulla käymään, sitten saat mennä synnyttämään :)

  ReplyDelete
 4. Mari: Kiitti. :)
  Ai Basic houkuttelee? ;D Itse en sitä kyllä tarvitse, joten en ole tilaamassa sitä.
  Kyllä mä kotona pysyn, sillä ei tässä enteile mitään tapahtuvan. :(

  ReplyDelete
 5. Minä voisin itse asiassa tarjota hyvin vähän käytettyä Nakukakkostani. Se on hurjan ihana ja rakastan sen sävyjä, mutta tulen aina ottaneeksi WnW Comfort Zonen aamulla näppiin ja tuntuu, että N2 on vähän liian arvokas paletti olemaan käytössä näin harvoin. :)

  Jos paletti kiinnostaa, minua voi lähestyä sähköpostilla neuloojapurkautuu (ät) gmail.com. :)

  Hyvää joulunaikaa teille kaikille!

  ReplyDelete
 6. Minä voisin itse asiassa tarjota hyvin vähän käytettyä Nakukakkostani. Se on hurjan ihana ja rakastan sen sävyjä, mutta tulen aina ottaneeksi WnW Comfort Zonen aamulla näppiin ja tuntuu, että N2 on vähän liian arvokas paletti olemaan käytössä näin harvoin. :)

  Jos paletti kiinnostaa, minua voi lähestyä sähköpostilla neuloojapurkautuu (ät) gmail.com. :)

  Hyvää joulunaikaa teille kaikille!

  ReplyDelete
 7. Mie voisin vaihtaa oman nakukakkoseni siun nakuykköseen. Olen väreiltäni enempi sinne lämpöseen kallistuva, ja kakkonen on vilpakampi sävyiltään. Tosin kyllä sillä on joka-aamuiset työmeikit väännetty vimeiset kolme viikkoa...

  ReplyDelete
 8. Neuloo ja purkautuu.: Otan sinuun joulun jälkeen yhteyksiä. ;)

  Morgaise: Voi kiitos tarjouksesta. Vaikka olenkin kylmien ystävä, niin en halua luopua omasta Naku ykkösestä. Sillä on jotenkin niin tunnearvoa minulle, kun metsästin sitä silloin melkein kaksi vuotta sitten, kun ko. paletti oli loppuunmyyty ihan kaikkialta. Minulla on se alkuperäinen painos ja löysin sen kovalla hinnalla sitten ebaysta. Tästä syystä minulle ko. paletti on arvokas, kun niin paljon sitä silloin halusin. :)

  Kysyn eräältä toiselta bloggaajalta, olisiko hän halukas vaihtoon edelleen? Hän vaan kyseli, että olisiko kukaa halukas vaihtamaan ykkösen kakkoseen? Tiedustelen, että haluaako hän edelleen vaihtaa? ;) Ilmoitan sinulle, kun tiedän.

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)