Monday, December 17, 2012

Pienen jouluarvonnan voittaja on...

Kaikkea pientä ja kivaa hiuksille ja kynsille palkinnon voitti tällä kertaa HANI! Onnea, otan sinuun yhteyksiä, jotta voin laittaa palkintosi tulemaan postitse. ;)


HANIlle lähtee palkinnoksi paljon Goldwellin ja KMS Californian hiustuotteita ja China Glazen joululakkapakkaus.

Minun piti kirjoitella teille kaiken näköistä höpötystäni tähän postaukseen, mutta nyt kuulkaas uskollisimmatkin joka sanan lukijat, minä säästän ja armahdan teidät. ;D Olen saanut ikävän flunssan. Yskin ja niistän kaiken aikaa ja minulla ei henki kulje kovinkaan hyvin, kun ei se terveenäkään kulkenut kovinkaan hyvin vauvaa täynnä olevan masuni vuoksi. :( Kylkiini sattuu aivan hirvittävästi yskiminen, enkä tiedä mihin asentoon itseni vääntäisi yskiessä. :'( Valvoin koko viime yön yskäni vuoksi ja nyt olen aivan totaalisen väsynyt ja "aivokuollut".

Huomenna en postaa mitään, koska en ollut saanut postaustani valmiiksi ja tänää minusta ei ole sen viimeistelyyn. Ylihuomenna sitten taas on postausta tulossa. ;)

Olipa ajoitus tällä minun flunssallani. Viikko aikaa jouluun, tekemistä siis riittäisi. Vauvastakaan ei tiedä minä hetkenä hän haluaa syntyä jne. No, mutta tämä on tätä minun elämää. :D Aina pitää hieman saada haastavampaa kaikesta, ettei liian helpolla pääsisi itse ja tällä kertaa myös miehenikään, jolle lankeaa kaikenlaisia juttuja hoidettavaksi. Ihanaa, kun on niin ihana mies minulla. <3

Palataan ylihuomenna taas! Minä jatkan lepäilyä ja otan yhteyksiä arvonnan voittajaan. :)

5 comments:

 1. voi vitsi mikä ihana ylläri!! sähköpostiin on vastattu :)

  ReplyDelete
 2. HANI: Ja minä kuittasin. ;) Onnea vielä kerran! :)

  ReplyDelete
 3. Voi kökkö :/ koitahan parantua :)

  Ootko muuten huomannut tällasen? http://fi.cision.com/Tietopankki/Top-10--blogit/Top-blogit-Suomessa/ :)

  ReplyDelete
 4. eekku: Voittaja taisi olla aika iloinen. :)

  Jenni: Kiitos! :)

  Juu, olen huomannut. Tai sain siitä tiedon ennen kuin ko. lista julkaistiin. :) Pitääkin kiitellä tuosta seuraavassa postauksessa. ;)

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)