Monday, December 3, 2012

Color Club Cherubic

Tänään esittelyssä toinen hankkimistani Color Clubin hologrammilakoista.


Cherubic on hieman kullansävyinen holo-lakka. Sävy on lämpöisempi, kuin esim. viimeksi esittelemäni Cloud Nine.


Cherubic on  kaunis ja todella upean hologramminen, mutta yhteen asiaan petyin. Ainakin minun kynsillä lämpöisempi sävy muuttui kylmähköksi. Olen kylmien sävyjen ystävä, mutta silti kaipasin tältä kynsilakalta lämpöistä hehkua. En sitten tiedä onko syynä minun oma ihonsävy, vai eikö näin hologrammista kynsilakkaa saa näyttämään lämpöisemmältä?


Cherubic on kyllä kaunis ja aika jännittävä kynsilakka, sillä se on sävy, jota on vaikea kuvailla yhdellä sanalla. Sävy vaihtaa väriään todella paljon valaistuksen mukaan.
Peittävyyden saa kahdella kerroksella ja lakka kuivui aika nopeasti.


Koska kaipasin tällä kertaa lämpöistä kullanhohtoa, niin päätin kokeilla Cherubicin seuraksi toista uutta kynsilakkaani.


Lakkasin peukalon ja nimettömän kynnet kokonaan ja muiden sormien kynsien kärjet China Glazen Champagne Kisses glitter-lakalla. Champagne Kisses löytyy China Glazen tämän vuotisesta joulukokoelmasta Holiday Joy.
Glitterit ovat erittäin pieniä ja hienojakoista. Glittereitä on myös paljon kynsilakassa, eli on laadukas glitter-lakka. :) Inhoan lakkoja, joissa yksi glitter etsii kaveriaan.

Taas kerran huomasin sen, että hologrammilakkojen kannattaa antaa olla täysin yksinään kynsillä, jos haluaa, että hologrammisuus näkyy kunnolla ja selkeästi. Kaikki ylimääräinen "syö" hologrammisuuden tehoa. No, mutta minä sain sitten sitä lämpöistä kullanhohtoa kynsilleni, kun sitä niiiin halusin. :D Joskaan en kuitenkaan ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen. Cherubic ja Champagne Kisses ei ihan täysin natsannut yhteen, vaikka pulloja katsomalla voisi niin kuvitella.

Eilen päättyi osallistumisaika Chicks'n'Cars -mallien suosikki lookin äänestykseen ja arvontaan osallistumiseen. Tänään suoritan arvonnan ja huomenna ilmoitan voittajista. :) Oikein paljon kiitoksia teille kaikille osallistujille! :)

Talvihan sieltä sitten tuli. Hassua, kun muutama päivä sitten oli ulkona +5-7 astetta ja tätä postausta kirjoitellessa meidän mittari näyttää -20 astetta. :O Kylmä! Kyllä sen huomaa heti omasta ja meidän pikkuneidin ihosta, että on pakkasta taas. Jopa miehenikin ihoa alkaa kuulemma kiristämään. Ei tässä taas auta muu, kuin olla uskollinen ihonsa kosteutuksessa päästä varpaisiin.

Tuntuukos teillä pakkaset "nahassa"? Hyrrrrr....

9 comments:

 1. Täytyy myöntää että minun kaikenkestävässä ihossani on alkanut ikävää kuivuuden tunnetta olla (: Varsinkin suihkun jälkeen sitä oikein kaipaa kunnon rasvaa! On se tämä Suomen talvi niin ihanaa välillä :D

  ReplyDelete
 2. eekku: Kiitti! :) Näyttäviä ovat nuo CC:n holo-lakat. :)

  Ine: Kyllä, tämä Suomen talvi on kyllä melkoisen raaka iholle, hiuksille ja joskus jopa mielellekin. ;D Tämän hetkinen pimeys on aika hurjaa.

  ReplyDelete
 3. Täällä ollaan super-tyytyväisiä talven tuloon:-) Valo saapui vihdoin lumen kera. Nyt on mukavampi tallustaa lenkeillä rekkujen kanssa kun näkee jopa eteensä. Kyllä se kylmän ja märän asfaltin voittaa. Ja karvakamut välttyvät kurapesuilta kolme kertaa päivässä! Ihanaa, säästää emännän hermoja:-) Mutta joo tää taitaa olla vaan koiranomistajan iloja. Iho kaipaa kyllä jo runsaasti enemmän kosteutta. Seerumia käyttelen rasvan alla niin kyllä tästä talvesta selvitään.

  ReplyDelete
 4. Tikru73: Joo, ihanaa kun on valoisampaa ja lapsikin on ulkoilun jälkeen siistimpi. :D Tiedän, että äitini kiittelee kanssa lunta, sillä hän hieman kirosi sitä, että hänen koirat kantaa kuraa ja hiekkaa sisälle hirveitä määriä. :D

  Kun olin lauantaina viimeistä teatterinäytöstä tekemässä, niin yöllä oli niin paljon helpompaa ajella kotiin, kun autosta näki! :) Kaiken syksyä taas ajelin sateisissa öissä ja vastaantulevien autojen kohdalla ei nähnyt mitään! :O Nyt oli helppoa nähdä, kun oli lunta ja ei satanut vettä. :)

  Eihän tässä muu auta, kun rasvailla nahkaansa, jotta ei ihan murene pakkasten vuoksi. :)

  ReplyDelete
 5. Tosi kivat kynnet! <3
  Itsellä pakkasen (ja yleensäkin ilmojen jähtymisen) huomaa totta kai nahassa ympäri kroppaa ja varsinkin tukassa! Siis voi herranjestas, kun tukka on ihan mielettömän sähköinen sama mitä sille tekisi! Saan suosiolla pitää tukkaa visusti ponnarilla aina syyskuusta pitkälle toukokuuhun, muuten lähtee järki tämän leijailevan pehkon kanssa. :D Että jos joku osaa vinkata jotain ihmeainetta jolla saan uuniluutani kesytettyä, niin olen ikuisesti kiitollinen! :))

  ReplyDelete
 6. Mumski: Kiitos! :)
  Tyttäreni tukka leijailee kyllä kanssa talvisin melkoisen herkästi. Oma vielä pysyy joten kuten kuosissa, jos vain käytän reilusti vahvoja hoitoaineita ja muotoilutuotteita. Hiuksiin jätettävät hoitsikat olen huomannut tehokkaimmiksi. Niiden tulee olla olla hoitavia, kuten Goldwellin dualsenses sarjan Color Extra Rich Serum Spray tai Bonacuren Moisture Kick suihke.

  Mutta todella hyvä sähköisyyden poistaja muotoilutuotteista on Goldwellin kosteussuoja SATIN GUARD. Se antaa kiiltoa, poistaa sähköisyyttä ja suojaa kosteudelta, jos esim. on suoristanut taipuisan tukkansa tai sitten tehnyt suoraan tukkaansa kiharoita. ;)
  http://www.goldwell.fi/tuotteet/muotoilu/stylesign/straight/

  Tuo Satin Guard on riittoisaa, sillä sitä ei kannata liikaa suihkutella, sillä muuten hiukset menee vähän liian "lähmäisiksi". Jokaisen hiukset ovat yksilölliset, joten kokeilemalla löytää itselleen sen sopivan määrän. ;)

  ReplyDelete
 7. littleB: Holo-lakat ovat niin säväyttäviä ja kauniita. :)

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)