Tuesday, December 4, 2012

Arvonta suoritettu & teidän kolme suosikkianne

No niin! Nyt on arvonta suoritettu Chicks'n'Cars 2013 kalenterin mallien äänestäjien kesken, mutta katsotaanpa ensin, että ketkä oli teistä kolme hienointa ja mieleisintä Chicks'n'Cars lookia. ;) Pakko kyllä tässä mainita, että yksi malleista kampanjoi hieman itseään, mikä ei kyllä ollut ollenkaan kiellettyä, vaan täysin sallittua, sillä tietysti tahdon kalenterille näkyvyyttä, kun hyvän asian puolesta on kyse. :) Kiitokset hänelle siitä. ;) Itse kun tosiaan näen mistä blogiini tulee kävijöitä, niin tiedän tälläisistä. Hieman se kyllä vaikutti suosituimman lookin ääniin, mutta loppujen lopuksi yllättävän vähän, sillä jokainen malli sai ääniä, mutta TOP-5 oli selkeää.


3. eniten ääniä sai Anna.


Annan look sai 16,25% kaikista äänistä. 


2. eniten ääniä sai Tea


Tea ja Anna oli melko tasaväkiset, sillä Tea sai 18,75% kaikista äänistä.


Eniten ääniä sai Pauliina.


Pauliina oli selkein voittaja ja hän sai 28,75% äänistä. Hänen vaaleus ja ilmeisesti Marilynimäisyys puri hyvinkin moneen äänestäjään. :)


Noh, ketkä kaksi äänestäjää voittivat Koruharakalle 30 euron lahjakortin ja Grimasin omavalinnaiset neljä luomiväriä ja huulipunan?
Hah, kappas... Ensimmäinen arpa osui vanhan blogiystäväni Pumpulipupun kohdalle!!! Oletkin monesti osallistunut Glitz & Glamin arvontoihin ja nyt tärppäsi! Onnea! :) Harvoin arvonnoissani osuu tutuille arpaonni. Yhden kerran äitini voitti Glitz & Glamin Facebook sivuston tykkääjien keskeisen arvonnan.

Toinen arpa osui sellaiselle kuin Nii Na. Paljon onnea sinullekin! :)

Jos ehditte lukemaan tämän postauksen ennen, kuin olen ottanut teihin yhteyttä, niin nou hätä! Laitan teille sähköpostia tämän päivän aikana. ;) Hirmuisesti onnea vielä kerran!!!

Jos nyt hirveästi harmittaa, että onni ei suosinut, niin lähipäivinä laitan pika-arvonnan käyntiin. En vielä tiedä mitä kehitän, mutta palkinnot pieneen jouluarvontaan olen haalinut tässä syksyn aikana. ;)

Oikein paljon kiitoksia kaikille osallistuneille ja onnea voittajille! :)

2 comments:

 1. Siis OMG en voi uskoa että voitin! Eräs oman blogini lukija onnitteli voitosta ja oli pakko tulla heti katsomaan voiko todella pitää paikkaansa. Voi kiitos, niin ihanaa! Palkinnot ovat aivan mahtavat!

  Koruharakasta katselin jo heidän upeita heijastimiaan joista sinäkin mainitsit, ja juuri haaveilin hankkivani lisää Grimastin loistavia luomivärejä. Käyttäisin niihin kyllä mielelläni myös avuntarjouksesi minulle sopivien sävyjen valinnassa. Mattakoostumusta haluaisin. :)

  Olen kyllä aika lailla blogisi vakiolukija, sillä olen lukenut Glitz & Glamista jokaisen postauksen siitä asti kun se oli vasta noin kuukauden vanha. :)

  ReplyDelete
 2. Pumpulipupu: Kyllä se pitää paikkaansa. :) Onnea!

  Tietysti autan sinua valinnoissa. :)

  On kyllä mukavaa, että arpaonni suosii myös niitä vanhimpia ja uskollisimpia lukijoita. :) Otan sinuun nyt sähköpostitse yhteyttä. ;)

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)