Saturday, November 10, 2012

Pikaiset moit!
Minulla on ollut aivan *piiiip* kiireinen viikko. Joten kunnollista postausta en ehtinyt tekemään tälle lauantaille, mutta tässä perjantai yönä kirjoitan pikaiset moit suunnilleen saman näköisenä, kuin kuvan kissa.Tässä on otettu viimeiset mehut tästä mammasta työn merkeissä ja päivät ovat olleet pitkiä, että monen monta asiaa hoidettavana.


Joten halusin vain tosiaan ilmoittaa, että parempaa postausta on tiedossa huomenna, sillä nyt minä teen tätä yhtä auvoinen hymy kasvoilla, kuin kuvan kissalla. :D


 Krrrooooh pyyyyh.... *kuorsaa*


Toki tänään vielä menen töihin, mutta en varmana ole kovinkaan virkeä ja pirteä ilmestys. Onneksi saan aamulla nuggua piiiiiitkään. :)

Palataan siis huomenna taas asiaan, kun olen saanut hieman unta ja minulla on tämä päivä aikaa kirjoitella teille postausta. :)

Ps. Kuinka moni muu rakastaa kissoja? Tai no, ylipäänsä söpöjä eläimiä. <3

6 comments:

 1. rakastan kissoja yli kaiken ,täl hetkellä ei oo kissaa kun sairaus vei oman rakkaan ,hauskoja kuvia

  ReplyDelete
 2. eekku: Sama juttu! :) Meillä ei ole kuin yksi enää, kun viime vuoden syksynä meidän Assi kuoli vanhuuteen. :( Meillä olisi kissanpentu, jos meillä mies ei hannaisi vastaan. Hänen mielestään nyt on liian paljon kaikkea, että voisi ottaa kissavaavia tähän kaoottisuuteen. :D Ihan oikeassa hän on. Ei vauva ja kissavauva sovi samaan aikaan, sillä kissavaavi juoksee ja riehuu pitkin seiniä, kun harjoittelee omia "taisteluharjoituksiaan", joten missä vauva voisi olla? Pinnasängyssä turvassa? :D

  ReplyDelete
 3. kivoja kuvia :) kissat on ihan mukavia otuksia mutta olen kuitenkin enemmän koiraihmisiä.

  ReplyDelete
 4. Olen kissaleidi,aina ollut.Tällä hetkellä kolme kissaa.
  Ja myös naapurin kolmea ulkokissaa pidän puolittain omana kun ovat tontillemme niin hyvin kotiutuneet ja muutaman kerran jaloista luikahtaneet eteisen puolellekkin =)

  Eikä koiruleissa mitään vikaa,tykkään niistäkin.Ja yleensä eläimistä.Liskot,kärmekset ja siimahäntäiset jyrsijät ei oikein nappaa.Enkä kyllä hämyhäiskääkään ihan heti ota lemmikiksi.

  ReplyDelete
 5. Minäminäminä! Kissat on aivan ihania, ottaisin heti, jos avomies ei olisi niin allerginen.

  ReplyDelete
 6. Nunnu: Itse taas olen hieman enemmän kissaimmeinen, mutta koiratkin ovat ihania... ja kaikki karvaiset nisäkkäät. Hyönteiset ja liskot ei ole mun juttu.

  TylyMuija: Sama juttu minullakin! Kissat on nro 1, mutta muutkin nisäkkäät ovat suloisia. <3 Mä pelkään hämähäkkejä! Käärmeitä on kiva katsoa eläintarhassa, mutta ei ne mun lemmikkejä olisi, kuten ei liskotkaan. Kilpikonna on siinä ja siinä.

  Hanna: Voi... kurjaa. :( Mutta ainahan sitä voi ryhtyä vaikka jonkun kissatalon kummitädiksi, joka käy paijailemassa ja tuo talolle ruokaa kissoille. :)

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)