Tuesday, November 13, 2012

Joulukokoelmien kynsilakkoja käytössä

Jee! Sain viime viikolla postia. Minnalle tuli joulu, kun postista saapui kaksi pakettia kynsilakkoja. Nyt kun isänpäivä on vietetty, niin voidaankin alkaa jo hehkuttelemaan joulua. :)


Lakat tilasin jenkkilästä kahdesta eri paikasta. Transulasta ja H2T:stä. Toisesta tilasin pari yksittäistä China Glazen joulukokoelman kynsilakkaa ja toisesta paketin, missä oli kokoelman kaikki punaiset kynsilakat.


Ensimmäisenä kokeiluun pääsi syvä ja herkullinen Cranberry Splash. Lakka on pigmenttistä ja peittävää, sillä paksummalla kerroksella saisi tarpeeksi hyvän peittävyyden jo yhdellä kerroksella. Minulla on kuvissa kaksi kerrosta. Oih, miten onkaan kaunis punainen!

Suomessa China Glazen lakkoja myy ainakin MiMax ja sinne on tullut myyntiin jo joulukokoelman kynsilakat. ;) Huomasin myös, että ovat tarjouksessa. ;)


Punaisen Cranberry Splashin päälle lakkasin efektiä antavalla lastulakalla, joka löytyy Color Clubin Winter Affair -kokoelmasta.


Voehan mahoton kuinka tulikaan upeat kynnet!!! Harmi vain, että en saanut vangittua kuviin yhtä upeana, mitä livenä lakkaus olikaan. Ihan mieletön hehku, loisto, kimallus, moniulotteisuus jne. jne. jne. Oliko ylistyksiä jo riittämiin? :D Joko uskoitte minua? 


Lastulakan nimi on Snowflakes. Punaisen kynsilakan päällä se hehkuu loistokkaana ja oranssisena.


Suomessa ko. lakka löytyy Cesarssilta.

Punaisia kynsiä tulee näkymään jonkun verran, sillä tulihan niitä tilattua jopa viisi erilaista. ;D En ole ollut mitenkään erityisesti punaisien kynsien perään, mutta tuntuu, että vuosi vuodelta alan pitämään punaisista kynsistä enemmän ja enemmän. Yksi syy voi olla se, että lapsuudessa ja nuoruudessa ei juuri muita värivaihtiksia ollut, joten jos jostain sai kultaista tai sinistä, niin oli ihan huikeaa. Nyt kun olen vuosia lakkaillut kaikilla muilla sateenkaaren (ja sen ulkopuoleltakin) väreillä, niin ihan klassiset punaiset ovat alkaneet kiehtomaan.

Hei, arvatkaapas mitä? Minun "kammastani" piikit alkavat loppumaan. ;) Eilen olin Helsingissä Goldwellin koulutuksessa ja sinne suuntaan vielä tänään ja huomennakin. Sen jälkeen alkaa ÄIPPÄLOMA! Hihii! :) Uskotte varmaankin, että olo on sen verran tukala jo, että jään todella mielelläni jo huilimaan. On muuten todella raskasta kävellä Helsingin rautatieasemalta Forumin kulmalla mäkeä ylös, Kampin ohi Goldwell Academylle. Matka ei ole pitkä, mutta tämän minun mahani kanssa se on jo aika työlästä. Raskaana olleet varmaan muistavatkin sen "ihanan" paineen tunteen lantiossa ja kohdun/koko vatsan kovettumisen. Ja entäs se, kun pysähtyy? Huh, mikä hiki alkaa virtaamaan, kun on hiki ja lämmin muutenkin kaiken aikaa. :D

No niin, nyt on aika lopettaa "valittaminen", sillä onhan raskausaika omalla tavalla ihanaa aikaa, vaikkakin raskasta. Siitähän taitaa nimitys "raskaus" tullakin. :)

Mites muuten on? Oletteko te punaisten kynsilakkojen ystäviä?

7 comments:

 1. onpas kaunis lakka ! Olen vasta viime kuukausina löytänyt kunnon punaiset. Vierastin niitä aikaisemmin. Tuon lastulakan tilasin muutama päivä sitten.Yritän vähän hillitä shoppailua, mutta minkäs teet... Ensi vuoden tullirajat kummittelevat päässä.

  Hauskaa mammalomaa.

  ReplyDelete
 2. En oikein ole vielä vahvistanut lopullisesti että mitä mieltä sitä olenkaan punaisista lakoista :D Jotenkin omalla tavallaan niin klassisia, naisellisia ja tyylikkäitä, toisaalta juuri siksi sitten taas niin tylsiä ja ennalta-arvattavia. Riippuu myös paljon koostumuksesta, esimerkiksi juuri tuollainen ihana metallisen hohtava lakka kelpaa kyllä minunkin sormilleni (:

  ReplyDelete
 3. Ihana pikkujoulu väri.. :)
  Hyvää äippälomaa! :)
  Mie jään vasta vuoden vaihteen jälkeen mutta perässä tullaan! :)
  -Donna

  ReplyDelete
 4. Nina: Minä myös vierastin ennen, mutta kaiken aikaa enenemissä määrin alan pitää niistä. :)
  Uusien rajojen vuoksi en varmaankaan enää tilaa sitäkään vähää ulkomailta, koska alkaa siinä vaiheessa olemaan ihan yks ja sama, sillä postarit on kuitenkin hieman suuremmat ja euron kurssi dollariin verrattuna heikko.

  Ine: Hih, toisinaan on kiva lakata aivan basic creme-punaisella, sillä kun jotenkin tuntuu, että kaikki on jo nähty ja kokeiltu, niin jokin tooooodella vanhanaikainen tuntuu erikoiselta. Ymmärrätkö mitä yritän selittää? :D

  Anonymous/Donna: Kiitos, samoin myös sinulle, kun oma lomasi alkaa. :) Olemmekin melko samoilla viikoilla loppujen lopuksi. :)

  ReplyDelete
 5. Ihana toi punanen! Täälä kyllä silloin tällöin tulee punasillakin sävyillä lakkailtua vaikka aiemmin vähän vierastinkin punasia lakkoja.. :) Mukavaa joulunodotusta :)

  Ps. mun blogissa menossa arvonta ;)

  ReplyDelete
 6. Punainen viehättää,tuo ylempi on kaunis mehevä sävy.

  Otahan nyt rennosti ennenkuin jäppinen saapuu maailmaan =)

  ReplyDelete
 7. Darde: Yllättävän moni on vierastanut tai vierastaa punaisia lakkoja, vaikka juuri ne ovat niitä klassisia värejä.

  Kiitos, samoin sinullekin! :)

  Tulen kurkkaamaan arvontaasi... ;)

  TylyMuija: Otan, otan... nyt on aika hyvä fiilis. :) Olen ollut ahkera ja yrittänyt kaikkeni opiskelun ja työni eteen. Nyt on perheeni vuoro ja siinä sivussa saa Glitz & Glam taas enemmän panostustani. :) Nyt kun huilin muutaman päivän, niin sitten alkaa vauvannuttusavotta. ;D Eli pienet bodyt ja potkuhousut kaivetaan esiin ja aletaan niitä käymään läpi. :)

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)