Wednesday, November 21, 2012

TEEMA: Chicks'n'Cars -mallit meikkikuvissa osa 3

Täältä tulee taas seuraavat kaksi Chicks'n'Cars -neitokaista.

Kuva: Sofia Virtanen

5. Anna

Anna taitaa olla kalenterin kokenein malli. Luonnollisestikin kokemus näkyy myös hänen työskentelyssään. Kuten aina kaikessa, niin mitä enemmän olet jotain tehnyt, niin sitä luontevammin ja helpommin työsi teet. ;)

Kuva: Sofia Virtanen

Annan kampaus ja meikki on minun käsialaa. Assarini Suvi kiharsi minulle valmiiksi Annan hiukset, mutta muuten hänen kampaus ja meikki on minun työstämiä.
Annalle halusin käyttää viime kesän väriyhdistelmää, joka inspiroi minua, eli sinistä ja persikkaa. Jotenkin niin kaunis ja upea väriyhdistelmä. Näyttää erityisen hyvältä tummahiuksisilla. ;)

Kuva: Sofia Virtanen

Annan silmämeikissä käytin Grimasin 734 (turkoosin sininen), 101 (musta) ja 704 (helmiäisvalkoinen).
Huulipunana Grimasin 5-13.
Kuva: Sofia Virtanen

Korvakoruiksi halusin mekon kanssa "mätsäävät" korvarenkaat. Kaulakoru sai olla hillitympi ja rannekoruksi samaa värimaailmaa oleva koru.

Kuva: Sofia Virtanen
6. Tiia

Tiian kampaus ja meikkipohjan teko on toisen assarini Arlan käsialaa. Itse jatkoin Tiian meikin loppuun.

Kuva: Sofia Virtanen

Tiia on Chicks'n'Cars -kalenterien ns. "vakiokasvo". Hän poseeraa vuoden 2011, 2012 ja nyt 2013 kalentereissa. Mutta tätä seikkaa ei kyllä kukaan huomaa, ellei tiedä. ;) Tiia on niin muuntautumiskykyinen. Häntä voi yrittää etsiä aikaisempien vuosien kalentereista Chicks'n'Carsin sivuilta. ;)Kuva: Sofia Virtanen

Tiiasta inspiroiduin tekemään hieman vintage -tyylisen. Hänen mekko, korut ja hiuskoristeensa tuli valikoitua sen mukaan.
Meikkiin hain samaa sävymaailmaa, kuin hiuskoristeessa, eli fuksiaisen violettista.
Silmämeikissä käytin Grimasin 761 & 762 (tummia violetteja sävyjä), kevyesti 752 (vaaleanpunainen), 101 (musta) ja 704 (helmiäisvalkoinen).
Huulipunana Grimasin lempparisävyni 7-65.

Jos tosiaan mietitte, että mistä kuvien korut ovat, niin ne on Koruharakalta. Vielä tämän viikon on Koruharakalla synttäritarjouksia ja ilmaiset postikulut. ;) He myös jälleenmyyvät Chicks'n'Cars 2013 kalentereita. ;)

Kun tässä selaisin Koruharakan sivuja, niin silmiini osui aivan ihania heijastimia! Tästä tulikin mieleeni, että käyttäähän teistä jokainen heijastinta aina, kun liikutte jalan tai pyörällä pimeällä? Sitä ei monikaan tajua, miten vaikeaa on nähdä jalankulkijoita näillä pimeillä ja sateisilla keleillä autoillessa. Itse olen se autoileva ja tiedän miten vaikeaa on nähdä mustiin pukeutunut jalankulkija jolla ei ole heijastinta. Hei, please käyttäkää kaikki heijastimia, sillä se on teidän oma henkivakuutus. Olen jo meinannut, että ostan kasan heijastimia ja pysähdyn jokaisen ilman heijastinta kulkevan kohdalla ja annan heijastimen. Liian moni ei ymmärrä miten tärkeä se pieni valoa heijastava muovinpalanen onkaan.

No niin... tuliko taas valistusosuus tähän postauksen loppuun? :D Anteeksi, mutta olen vain tälläinen. :) En minä pahalla, vaan pelkästään hyvällä haluan joskus valistaa asioista. Jatketaan taas huomenna seuraavilla Chicks'n'Cars -malleilla.

5 comments:

 1. Hienoja meikkejä!

  Ja mä ostin juuri pari päivää sitten heijastimen, en tajua minne viime vuotinen on kadonnut. Mä kun pukeudun aina mustaan ja kuuntelen vielä musiikkia kävellessäni, niin oman turvallisuuden takia pidän sitä. Pitäisi ostaa toisellekin puolelle että näyn kummaltakin puolelta kun ylitän katua.

  ReplyDelete
 2. Duvessa: Kiitti! :)

  Hyvä, että haluat näkyä! :) Minut on moni jalankulkija yllättänyt, kun he näkyvät niipin naapin vasta kun auton valokeila osuu heihin.
  Itse en ole vuosiin uskaltautunut lenkille ilman heijastinta. Nykyää on sitä paitsi niin hienoja ja ihania heijastimia, kun esim. meidän lapsuudessa, kun oli vaan niitä pankkien ja vakuutusfirmojen mainosheijastimia. :D

  ReplyDelete
 3. Heijastin roikkuu aina takissa. Joskus tuntuu, että se pilaa huolitellun tyylin ja näyttää tyhmältä korkkareiden kanssa, mutta so what, en halua kuolla :D

  ReplyDelete
 4. Yez,meillä on heijastettu niin mamma kuin lapset.
  Yhdellä miespuolisella tuttavalla on talvisaikaan haskalokero täynnä heijastimia joita se nuhdesaarnan kera jakelee "pimeille" kulkijoille =) Ideaa alkoi toteuttaa kun ei ainoastaan meinannut vaan törmäsi jalankulkijaan jolla ei ollut heijastinta.Vahingot onneksi olivat pieniä,mutta säikähdys valtava.

  ReplyDelete
 5. Kätsy Kissa: Joo, mielummin elää tyylittömänä, kuin kuolee tyylikkäänä. :D

  TylyMuija: Onneksi kumpikin osapuoli selvisi säikähdyksellä! Itse pelkään, että osun jalankulkijaan, jota en yksinkertaisesti vain näe. :(

  ReplyDelete

Rohkeasti kommentoimaan! ;)